Rreth kompanisë

Më shumë se 10 vjet të fokusohet në prodhimin e vidhos shpimit

Top 10 enterprises of self drilling screws in China.

Handan Shuangzi Metal Products Co, Ltd, është një prodhues profesional të vidhos shpimit dhe përgjimi ndërmarrjet vidë. Që nga themelimi i saj, kompania ka qenë duke u përqëndruar në prodhimin dhe R & D të vidhos shpimit, i cili ka ndërtuar një moderne, standard të lartë, shkallë, shumëllojshmëri të linjës profesionale të prodhimit të vidhos bisht stërvitje. Të gjitha pajisjet e përdorura janë të importuara nga Gjermania, Japonia dhe Tajvani, me një prodhim vjetor të kualitetit të lartë, multi-shumëllojshmëri stërvitje bisht vidhos .Të punësuar teknolog të lartë në familje, në gjashtëkëndësh-formësimin goditi, fije-kodrina, carburize, zink praruar, makinë larëse, paketa dhe proceset e tjera, çdo lidhje përpiqet për përsosmëri dhe më të mirë.


WhatsApp Online Chat!